Onlájn állatkert

Címkék: internet férfiak ismerkedés

2009.07.08. 15:44

Kb. két éve kezdtem el interneten ismerkedni. Először talán csak a műfaj érdekelt és az új emberek. Aztán persze párkapcsolat hiányában már a társkereső funkció is.

Azt hiszem mostanra sikerült kiégnem a témát illetően és elkezdtem gondolkozni, hogy vajon miért nem működik. Persze tisztelet a kivételnek, tudom sokan találták meg így a párjukat. Úgyhogy inkább fogalmazzunk úgy, hogy nálam miért nem működik...

A következőre jutottam: valami kimarad. Talán pont a felfedezés öröme. Az első pillantástól eljutni az első szóig és így tovább. Ha neten ismerkedek, minden teljesen nyilvánvaló, a céljaim és a helyzet is. Amikor találkozunk, direkte bemutatkozunk, kézfogás, esetleg egy bizalmasabb puszi-puszi helyzet. És mivel az első találkozás már az első randi is, nagyobb a kudarcélmény lehetősége. És persze innentől gyorsulnak az események. Mert ugyebár az első randin már túlvagyunk. Akkor merre tovább?

Tulajdonképp nekem azt hiszem a második randi sosem jött össze, mert vagy nem akartam a következő találkozót, vagy a következő találkozóra már egyáltalán nem illett a randi szó. Pedig hát lássuk be: randizni jó. És talán már itt borul minden.

Lett olyan kapcsolatom, ami csak a testiségről szólt, lett olyan, amit próbálkozásnak neveznék (második találkozás szexbe torkollott, ergo nem nevezném randinak) és olyan is, ahol "barátsággal" ámítottuk egymást, ami köztudottan nem létezik férfi és nő között. De semmi normális, hosszútávú és életszerű.

Lehet, hogy én rontom el és persze azt is aláírom, hogy az ember ezeket a dolgokat, embereket bevonzza. De miért mindig én? :)

Most még gondolkozom rajta, hogy részletesen elmeséljem-e ezeknek a kapcsolatoknak a történetét, de egyelőre annyit, hogy mind gyenge férfiakról szól, akiket utólag már tudom, hogy nem kell sajnálni, hogy nem lettek a társaim...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tincs-o.blog.hu/api/trackback/id/tr431234406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása