Szívtakarítás

Címkék: ex csernus szellemek szívtakarítás

2010.04.16. 12:32

Tulajdonképpen kezdem azt hinni, hogy sok ismerősömnek igaza van: nem jó, hogy tartom a kapcsolatot az exeimmel. Persze van rá magyarázatom, de minek mindig magyarázkodni? Erről jut eszembe, hogy tegnap voltam Csernus előadáson. Kifejtette, hogy az intelligencia sokszor gátol minket, pont azért, mert remek elméleteket tudunk gyártani önnön hülyeségeink magyarázata gyanánt. Kedves Doktor úr! Az intelligenciámat hogyan tudnám kiiktatni? Mert higgye el, megtenném, hogy az életemet jobb mederbe tereljem.

De vissza az exekhez. Arra gondoltam, hogy valami olyanra lenne szükségem, mint a Feng Shui térrendezésének megkezdésekor: kicsilingelni a helységből a rossz szellemeket. Valahogy az én szívemet és lelkemet is meg kéne tisztítani a múlttól. Mindent kicsilingelni onnan, hogy majd befogadja az odaillőt. Most már csak a módszert kellene megtalálni, mert persze a menekülés nem megoldás. Tehát az agyamat kell pályára állítani és sugallni magamnak, hogy a múlt az elmúlt, van a jelen, amit használni kell, jól és ez hozza létre azt a jövőt, amiben élni szeretnék. Kezdődjön!

A bejegyzés trackback címe:

https://tincs-o.blog.hu/api/trackback/id/tr911926584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása