Életbölcsességek mára

2009.06.08. 17:04

1. Nem emlékszem kitől, de nagyon bölcs: Ne keseredjek el... (Miért ne?)

2. Haver: Igyak és nem mellesleg szükség van rám, majd vmikor összefutunk (Ezúton is köszi az első tippért, ha nem is megold, de legalább segít nem gondolkodni... Átértékelem még. A másodikat nem kommentálnám)

3. Anyukám: Bolond ez a világ! (Köszi Mami, hogy fel sem merül benned, hogy bennem is lehet hiba! Sajnos biztos van...)

4. Másik ex (tudományos-fantaszikus megközelítésben): ő nem most szakított Veled, hanem gondolatban már rég megtette, ezért ő nem ott tart, mint Te. Egyébként ezért nem akarom, hogy barátod legyen. Objektíve. Mindig szomorú vagy, ha szakítanak Veled... (Köszönöm a vegytiszta objektivitást :))

És persze okos lány vagyok én, tudom, hogy az idő megold mindent, de az okosságom mellé a csomagba türelmetlenséget pakoltak annak idején és most ülök és várom a megoldást. Vagy szeretném meglelni. Vagy bármi. Nyitott vagyok minden ötletre. :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tincs-o.blog.hu/api/trackback/id/tr251171842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása